Haszongépjármű szervíz

1106. Budapest, Maglódi út 6

Térkép

Telefonszám: +36-1-4333928, +36-1-4333929
E-mail: carimpexszerviz@gmail.com

Nyitvatartás: H-P: 8 - 17
Céginfó

fooldal
Főoldal
fekrendszer
Fékrendszer
futomu
Futómű
motor
Motor
elektromos_rendszer
Elektromos rendszer
karosszeria
Karosszéria

Hűtőrendszer

A hütőrendszer állapota befolyásolja a motor teljesítményét és működő képességét is. Kiemelném a hűtő eltömődését, mely a motor károsodásához vezethet. Ehhez kapcsolódóan a ventilátor, termosztát, vizpumpa, hőmérséklet jeladók stb, ezen alkatrészek esetleges elhasználódása jelentheti azon meghibásodásokat, mely a gépjármű értékéhez viszonyítva a legköltségesebb felújítást eredményezheti (hengerfej felújítás). Az egyik legjellemzőbb figyelmetlenség a hűtőfolyadék nem megfelelő minőségű utántöltése. Tapasztalataink sajnos azt mutatják, hogy akár a tulajdonos akár az értékesítő kereskedő részéről, a nem hozzá értés, felesleges vásárlásokra kényszeríti a gépjármű tulajdonosát. A mai korszerűbb gépjárművekben a hűtő folyadék különböző szín megjelölésekkel kerülnek forgalomba. Felhívnám figyelmüket vásárlás előtt tekintsék meg a gépjárműben található hűtőfolyadék színét. Téli felkészülésnél ellenőriztessék a fagyálló fokát gépjárművükben.

Alkatrész beépítés esetén fontos a megbízható minőség. Vannak például olyan utángyártott vízpumpák, melynek meghajtás részei műanyag alapanyagból készülnek. Ezen alkatrészek minősége és élettartama jelentősen rövidebb mint a fém alkatrészekből összeszerelt vízpumpák. Érdemes jó minőségű alkatrészt vásárolni, hiszen a rosszabb alkatrész hibájából eredő újabb szerelési költség több lehet mint a gyengébb és a jó minőségű alkatrész ár különbözete. Termosztát és érzékelők esetében fontos a minőségi, pontos érzékelők felhasználása, mivel kisebb eltérés esetén a motor hőmérséklete más mint amit a jeladó továbbit a vezérlő egységnek és ez a gépjármű abnormális működését eredményezheti. Fontos tényező a vízcsövek állapota, mely szivárgás esetén hűtővíz hiányt okoz. A víz hiánya a motor túlmelegedését okozhatja és akár a hengerfej javítását eredményezheti. A víztartály hűtőfolyadék ellenőrzésével / mely otthon is elvégezhető/ kontrolálni tudja az esetleges mennyiség hiányát.

Amennyiben észleli a hütőfolyadék szintjének csökkenését kérem keresse fel szervizünket a hiba elhárítása végett.

Legfontosabb márkáink:

NISSENS VALEO JAPANPARTS GATES BEHR MEYLE HELLA VERNET AISIN GRAF HEPU WAECO BOSCH DOLZ
Jelenleg futó akcióink


Computeres diagnosztika

Most 5.000.- Ft helyett 3.500.-Ft-ért Computeres diagnosztikát végzünk autóján! ... BővebbenFébetét csere 3500-tól Fiat személygépjármüvekre, ha nálunk vásárolja alkatrészétFékbetét csere 3500-ft Suzuki gépjármüvekre, ha nálunk vásárolja alkatrészétFékbetét csere 3500-tól Peugeot személygépjármüvekreFényszóró izzó ingyenes cseréje, ha nálunk vásárolja izzóját

Akción 2015 március 15-ig tart... BővebbenFlotta kedvezmény -10% új ügyfelek részére

CÉGEK FIGYELEM!!!GYÁRI ALKATRÉSZEK!!!

GYÁRI ALKATRÉSZEKRE MOST 5 % KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK RÖVID SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐVEL.... BővebbenINGYENES ÁTVIZSGÁLÁS

Flottával rendelkezők részére az első találkozáskor ingyenes átvizsgálást biztosítunk. Am... BővebbenIngyenes Olajcsere

ingyenes olajcsere Skoda gépjárművekre abban az esetben ha az olajat és szűrőt nálunk vásár... BővebbenKuplung akció!

Márciusban a kuplung készletre 30% kedvezményt biztosítunk ha nálunk szerelteti be gépjármű... BővebbenLengéscsillapító csere 5000-tól /darabMűszaki vizsgáztatás azonnal!

Vállaljuk személy és teher gépjárművek vizsgáztatását. 25-30.000.- Ft ami tartalmazza a sz... BővebbenOlajcsere 2500-ft Opel gépjármüvekben, Ha nálunk vásárolja olajat és szürőjét


Érdeklődés
Márka:
Típus:
Évjárat:
Motorszám
Alvázszám
Hengerűrtartalom (cm3):
Üzenet:
Név
Telefonszám
E-mail cím
Biztonsági kód
Biztonsági kód

* minden mező kitöltése kötelező. Legalább az egyik kapcsolat információ megadása kötelező
Szeviz_1 Szeviz_2
autoszerviz
Autószervíz
autoalkatresz
Autóalkatrész
autodiagnosztika
Autódiagnosztika
Autokereskedes
Autókereskedés